Warga Malaysia kini boleh membeli-belah di GEGARMall

Warga Malaysia kini boleh membeli-belah di GEGARMall

Pengalaman membeli-belah radio buat julung kalinya di Malaysia

Kuala Lumpur, 24 September2018 – Jenama Radio nombor satu Pantai Timur,GEGAR, telah bekerjasama dengan Go Shop, sebuah khidmat membeli-belah gayahidup pelbagai platform di Malaysia, untuk menawarkan GEGARMall, pengalamanmembeli-belah baharu melalui platform Go Shop. GEGARMall bermatlamat untukmenyediakan tawaran eksklusif selain menawarkan produk-produk khas untukpeminat GEGAR. GEGARMall menawarkan variasi yang hebat untuk produk inovatifdari jenama terkenal dalam kategori gaya hidup Muslimin dan Muslimat, rumah,fesyen dan kecantikan. Pada masa akan datang, GEGARMall akan menambah lagijenama dan produk baru.

GEGARMall bersama radio GEGAR, menawarkan pengalaman membeli-belahyang unik dan berbeza daripada saluran membeli-belah e-dagang dan platformmembeli-belah yang sediakala di Malaysia. Peminat-peminat GEGAR di Pantai Timurkini dapat membeli-belah di GEGARMall melalui semua saluran kami – sama adadalam talian, di udara (on-air) dan juga melalui peranti mudah alih. Kerjasamaini bermatlamat menjangkau ke pelanggan baru serta meninggikan pengalamanmembeli-belah bagi pelanggan sedia ada.

Kerjasama ini adalah bonus untuk peminat GEGAR dan pelanggan keranasemua peminat boleh menikmati pengalaman pelbagai platform dengan membeliproduk dari GEGARMall berdasarkan promosi yang diumumkan oleh penyampai radioGEGAR melalui penyiaran video harian di media sosial. Manakala, pelangganpengiklanan pula akan mendapat insentif tambahan dengan memanfaatkan platformGo Shop yang dikembangkan dari platform GEGAR.

Pelanggan boleh melayari GEGARMall melalui www.goshop.com.my/gegarmall danmelalui aplikasi mudah alih Go Shop. Sempena dengan pembukaan GEGARMall, parapelanggan boleh menikmati diskaun 20% dengan perbelanjaan minima RM200 darisekarang hingga ke 16 Oktober 2018. Peminat GEGAR boleh menala GEGAR di udara,saksikan laman media sosial GEGAR atau bertemu dengan pasukan KRU GEGAR untukmendapati kod promo tersebut. GEGARMall turut mempunyai promosi-promosi hebat bulanandan pelbagai tawaran menarik pada bulan-bulan yang akan datang nanti.

Selain daripada tawaran pembukaan GEGARMall, GEGAR sedangmenjalankan peraduan “Menang di GEGARMall" sehingga 28 September 2018.Dalam pertandingan ini, GEGAR akan menghadiahkan baucar tunai bernilai RM8000untuk dibelanjakan di GEGARMall. Untuk mengambil bahagian dan memenagi baucartunai ini, peminat-peminat boleh menonton video harian yang disiarkan olehpenyampai radio GEGAR yang akan mempromosikan produk terpilih di GEGARMall sertamenjawab soalan-soalan di udara berdasarkan video. Sekiranya tiada pemenangpada sesuatu sesi pertandingan itu, baucar wang tersebut akan di tambahkan kenilai hadiah dalam segmen seterusnya.

Beli-belah di GEGARMall melalui www.goshop.com.my/gegarmall.Untuk matlumat lanjut tentang GEGAR, layari www.gegar.myatau ikuti laman media sosial GEGAR di Facebook,Instagram dan Twitter.